Zdroj obrázku: womenof.cz

Šest Češek a Moravaček nafotilo kalendář: Značka – Women of the Czech Republic

TOO HOT TOO GOOD – říká kalendář na rok 2023. Jde o 60denní crowdfundingový projekt Women of the Czech Republic, který 25. května 2022 zahájil na platformě womenof.cz svůj první ročník.

Kalendář obsahuje celoplošné fotografie šesti českých a moravských dívek, které vyjadřují přirozenou krásu tak, jak byly stvořeny. O propojení dvou důležitých elementů, emocí a krásy, se postaral známý fotograf Lukáš Navara, stylista Luděk Šmehlík a olomoucký producent Roman Štěpánek.

Jak to již bývá u crowdfundingů, i tento projekt nabízí na své platformě womenof.cz specifické balíčky, ze kterých si vybere každý – od jednotlivce, přes partu kámošů, po firmu. Například Balíček největšího kinga kromě kalendáře obsahuje video-pozdrav vybrané modelky, pozadí na monitor a vstupenku na křest, při kterém se k oslavě sejdou všechny zapojené strany. Firmy pak mají možnost obdržet kalendáře se svým logem. Kdo se zapojí, uvidí, jak vypadají modelky WOTCR a podpoří Společnost pro ranou péči, která pomáhá dětem a rodinám zmírnit důsledky zdravotního postižení.

Kalendář 2023 ukazuje, že jednoduchá a přirozená krása je to, co tady bylo vždy a za co stojí bojovat. Více informací a aktualit o projektu naleznete na sociálních sítích InstagramFacebook.

Galerie:


 

Sdílejte:
Přidat na Seznam.cz

Přidejte si Plzeňoviny na domovskou stránku Seznam.cz.

 
 



Tipy z kalendáře akcí: