Foto: Develor

Jsme DEVELOR

DEVELOR rozvíjíme a pomáháme jednotlivcům a týmem růst a realizovat potenciál. To je to, co přináší radost a spokojenost v práci. Toto vše děláme prostřednictvím tréninkových kurzů, blended learning programů a řešení, která rozšiřují učení.

Naše priorita je vytvořit zapamatovatelný rozvojový zážitek. Upravujeme a spoluvytváříme programy s našimi partnery tak, aby obsah byl relevantní a změna, kterou cílíme manažovatelná. To, co chceme na konci vidět, je dopad a měřitelné výsledky rozvoje.

Jsme hrdí na projekty, které jsme během 30 let realizovali. Ať šlo o jednorázové tréninky nebo komplexní rozvojové programy, ať to bylo pro nadnárodní korporaci nebo střední či menší firmu. Každý rozvoj se počítá.

Máme k dispozici nespočet rozvojových nástrojů: osobní i virtuální tréninkové kurzy, workshopy, koučink a konzultační služby, diagnostické nástroje. To vše používáme při tvorbě na míru šitých řešení, které pomůžou k dosažení změny, kterou očekáváte.

Nadšení pro růst, radost ze společné tvorby a silné ambice – to vše určitě najdete v každém z nás. A přestože jsme každý specifická osobnost, sdílíme jeden záměr. Naše síly dáváme do toho, abychom porozuměli potřebám a dosáhli růstu, kteří naši klienti hledají. Máte to stejně? Přidejte se k nám.


 

Sdílejte:
Přidat na Seznam.cz

Přidejte si Plzeňoviny na domovskou stránku Seznam.cz.

 
 



Tipy z kalendáře akcí: