Zabijačka na Skvrňanech. Foto: ÚMO 3

Fotky: Zabijačka na Skvrňanech lákala po celou sobotu

Návštěvníci zabijačky na Skvrňanech, kterou v sobotu pořádal městský obvod Plzeň 3, mohli na vlastní oči vidět jak se bourá maso, vyrábí jitrnice nebo klobásy. Zároveň si mohli vybrané potraviny ochutnat či zakoupit. Podívejte se, jak to na místě vypadalo.

Na zabijačku už před zahájením akce začaly proudit davy lidí a zájem nepolevil až do konce akce. Nabídka byla velmi široká, nechyběly tradiční zabijačkové pochoutky, horká polévka nebo špekáčky, ale také uzené ryby nebo speciálně ochucená masa. Mistr řezník v průběhu dne popisoval bourání vepřového masa nebo ukazoval, jak se vyrábí jitrničky a jelítka.

Atmosféru dotvářela živá hudba v podání Švejk-bandu Milana B. Karpíška. Pro zahřátí byl v nabídce svařák nebo Tatranský čaj.

„Zájem veřejnosti nás velmi potěšil. Už teď můžeme pozvat na další zabijačku, která se uskuteční 19. března na Borech ve vnitrobloku Šimerova,“ zve vedení obvodu.

Galerie:

Zdroj: ÚMO 3

 

Sdílejte:
Přidat na Seznam.cz

Přidejte si Plzeňoviny na domovskou stránku Seznam.cz.

 
 



Sdílejte:
Přidat na Seznam.cz

O Autorovi:

Plzeňačka, která se aktivnímu psaní věnuje od roku 2017, je hybnou silou několika magazínů. Myslí především na čtenáře a aktuální témata zpracovává do jednoduché a čtivé formy.


Lucie Čechová

Plzeňačka, která se aktivnímu psaní věnuje od roku 2017, je hybnou silou několika magazínů. Myslí především na čtenáře a aktuální témata zpracovává do jednoduché a čtivé formy.

Tipy z kalendáře akcí:

Souhlas se soubory cookie pomocí Real Cookie Banneru